Wat is Natuurgeneeskunde ?

Natuurgeneeskunde is een manier van kijken naar ziekte en gezondheid;

Waarbij een lichaam wordt verondersteld te bestaan uit 3, onlosmakelijk met elkaar verbonden lagen die met elkaar in harmonie moeten zijn:

 

  • Fysiek

  • Emotioneel

  • Energetisch.
     

Als door omstandigheden die harmonie is verstoord, zijn de symptomen de boodschappers van het lichaam, die aangeven dat er iets mis is.

Door de herkomst van de symptomen te bepalen, kunnen we de oorzaak van het ziek zijn achterhalen, en die behandelen. Zodat het probleem bij de wortel kan worden aangepakt.
Om de herkomst en de ernst van de symptomen te bepalen, zijn er eeuwenoude en ultra moderne methodes ontwikkeld, welke, afhankelijk van de patiënt kunnen worden ingezet;

Een natuurgeneeskundige behandeling heeft tot doel om met behulp van natuurlijke middelen en maatregelen het natuurlijk zelfgenezend vermogen in het lichaam te activeren, om de balans tussen het fysieke, emotionele en energetische lichaam, te behouden, te herstellen of te onderhouden/optimaliseren.

Bronvermelding: de site van JA Natuurlijk
http://janatuurlijk.eu

Natural Solution Animal Care l KvK: 61338117 l Btw nr: NL164103570B01 l 06-26873283 l www.naturalsolution.nl l  info@naturalsolution.nl