top of page

Mijn hele leven al heb ik het geluk gehad mij te mogen omringen met huisdieren. Opgegroeid met honden, konijnen en vogels was in mijn omgeving al heel snel bekend dat mijn liefde en passie toch wel bij de beestjes lag.
Toch ben ik met een omweg gekomen tot waar in nu ben.

 

Naast het hebben van honden en katten

besloot ik in 2006 mijn eerste nestje pups te fokken met mijn Saarlooswolfhond Mika. Onder de kennelnaam Villa della Lupa volgde er daarna nog een paar nestjes. 

Ik ben Audry Wennekers en woon samen met mijn vriend Ralf en ons zoontje Owen, in het Noord-Limburgse plaatsje Milsbeek. We hebben een gezellig roedeltje met beestjes. Één Saarlooswolfhond en twee Siberische poezen.

In 2010 besloot ik het roer om te gooien wat betreft mijn werk, de autowereld vaarwel te zeggen en me volledig te storten op alles wat met het verzorgen en het welzijn van de dieren te maken had.
De overstap om te gaan werken in een honden/kattenpension voelde als een juiste stap. 
Inmiddels had ik door de erfelijke afwijking van Lilo mijn Saarlooswolfhond kennis gemaakt met de natuurgeneeskunde. Het kon bijna niet anders dan dat dit mijn volgende project moest gaan worden. In 2012 startte ik mijn opleiding aan de Silverlinde in Breda.

Begin 2014 heb ik mijn eerste nestje kittens gefokt onder de catterynaam
Timbercat's Valley. Ook dit was een geweldige ervaring net zoals het fokken van en nestje pups.

In september 2014 heb ik de cursus lecher-antenne gedaan en in juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Silverlinde Breda als Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut. Omdat je nooit genoeg kennis kunt hebben ben ik begin 2016 een nieuwe opleiding begonnen. Een 2-jarig traineeship bij Judith Adriaansens, eigenaar van JaNatuurlijk die als 

therapeut al jaren ervaring heeft. In maart 2018 heb ik deze opleiding afgerond en heb ik mij aangesloten bij O'lijf. O'lijf is een centrum voor Natuurlijke Diergezonheidszorg. Binnen O'lijf hebben we verschillende disciplines bij elkaar waardoor we makkelijk onderling kunnen schakelen en doorsturen.
Meer informatie hierover op 

Foto gemaakt door: http://www.europeanwolfdogs.com 

bottom of page